Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Εκπαίδευση Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ.


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ! Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!


Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο μεγαλύτερος Ανθρωπιστικός Οργανισμός στη χώρα μας και μέλος του Διεθνούς Κινήματος Εθνικών Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, στηρίζει το πολυδιάστατο ανθρωπιστικό του έργο στην εθελοντική συμμετοχή ευαισθητοποιημένων πολιτών.

Σε μία περίοδο που η οικονομική κρίση πλήττει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας μας, οξύνει τις κοινωνικές ανισότητες και ενισχύει το αίσθημα ανασφάλειας με απρόβλεπτες επιπτώσεις στην ατομική και κοινωνική ζωή, ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. δίνει έμφαση στην ανάπτυξη προγραμμάτων που στοχεύουν στην υποστήριξη των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως άνεργοι, νεοάστεγοι, ανασφάλιστοι, μονογονεικές και πολύτεκνες οικογένειες, μοναχικοί ηλικιωμένοι, άτομα με αναπηρίες κ.α.

Την προσπάθειά του αυτή υποστηρίζουν οι Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. που σήμερα περισσότερο από ποτέ καλούνται να προσφέρουν ανιδιοτελώς το χρόνο, τη γνώση και την εμπειρία τους, συμμετέχοντας σε  δράσεις για την ενίσχυση συνανθρώπων μας που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στην κάλυψη των αναγκών της καθημερινής τους διαβίωσης. 

Ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ., παρέχοντας την ευκαιρία  σε όσους πολίτες επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, οργανώνει και υλοποιεί Προγράμματα Εκπαίδευσης Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. 


Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Υπηρεσία  Εκπαίδευσης  Εθελοντικού  και Επαγγελματικού Δυναμικού του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ
Λυκαβηττού 1  -  106 72 Αθήνα
Τηλ.: 210 36 04 678, 210 36 37 554
swd-ethelontes@redcross.gr

<< Επιστροφή