Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Οι ποδηλάτες Σαμαρείτες Διασώστες στην Ερτ3

Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017, οι ποδηλάτες Σαμαρείτες Διασώστες του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκαν στην ενημερωτική εκπομπή της Ερτ3 "Καθημερινά και Απλά", με παρουσιαστές την Έλσα Ποιμενίδου και τον Χάρη Αρβανιτίδη.

Για να παρακολουθήσετε το απόσπασμα της εκπομπής (14.3.2017, από το 1:36:30 και μετά), πιέστε εδώ

Σε απευθείας σύνδεση από την παραλία Θεσσαλονίκης, η εκπομπή της Ερτ3 παρουσίασε στο κοινό την ενιαία Ποδηλατική Ομάδα του Τομέα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η οποία μετά από πρωτοβουλία της τωρινής Διοίκησης του Ε.Ε.Σ., έχει αποκτήσει νέα δυναμική και ομοιογένεια, εξυπηρετώντας καίριες λειτουργίες και σκοπούς.

Στην τηλεόραση της Ερτ3 μίλησαν εκπαιδευμένοι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες, οι οποίοι όντας εφοδιασμένοι με όλο τον απαραίτητο ποδηλατικό και πρωτο-βοηθητικό εξοπλισμό, δραστηριοποιούνται με περιπολίες στην παραλία της Θεσσαλονίκης, παρέχοντας τις Πρώτες Βοήθειες, εφόσον χρειαστεί.

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες του Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν με το κοινό τα συναισθήματα που βιώνουν από τη συμμετοχή τους στον μεγαλύτερο ανθρωπιστικό και εθελοντικό Οργανισμό της χώρας αλλά και να μιλήσουν για τις στενές διαπροσωπικές σχέσεις που αναπτύσσουν όσοι ανήκουν στη μεγάλη ερυθροσταυρική οικογένεια.

<< Επιστροφή