Αρχική σελίδα   » Άρθρα - Νέα
Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου

Ενόψει του Πάσχα, αντιπροσωπεία Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου επισκέφθηκε το κατάστημα κράτησης Νέας Αλικαρνασσού όπου προσέφερε στους 60 άπορους κρατουμένους είδη ατομικής υγιεινής, καθαριότητας, καθώς και τηλεκάρτες για την επικοινωνία τους με τις οικογένειές τους.

Η συνεργασία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ε.Ε.Σ. με το κατάστημα κράτησης της Νέας Αλικαρνασσού είναι διαρκής, καθώς οι Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας συμμετέχουν και ενισχύουν όλες τις δράσεις που αφορούν στην υποστήριξη, την ενδυνάμωση, την κοινωνική επανένταξη και την ψυχαγωγία των κρατούμενων, συμπεριλαμβανομένων δράσεων που στοχεύουν στην καταπολέμηση των σε βάρος τους προκαταλήψεων και διακρίσεων.

Παράλληλα έλαβε χώρα μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση με τον διευθυντή του καταστήματος κράτησης, παρουσία του προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου κ. Αμανάκη Ζαχαρία, ο οποίος και έγινε αποδέκτης ευχαριστιών για τη σταθερή, υπεύθυνη και αποτελεσματική συνδρομή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο παρεχόμενο έργο.

<< Επιστροφή